A dobos a zenész legjobb barátja, és örök támasza! :)

Nosz Jani dobos blogja

Eazy Kick - Korlenyomat

2023. április 13. - NoszJani

Gyerekek, ez besz@rás!

Egy barátom küldte el, hogy emlékszem-e még erre? HÁT PERSZE!
Igen ez volt az első "komolyabb" zenekarom, amiből később a Pászto-Rock társulat lett, ami sok szép és később bántó emléket adott, de most kanyarodjunk vissza erre a videóra. 

Ez volt az Eazy Kick, akkor még nem volt internet. Illetve ha volt, az betárcsázós volt, és nem volt minden lakásban. Nem is tudom, hogy találtak rám? Dobost kerestek, és egyszer csak valamelyikük lakásában találtam magam próbán, aztán jártunk a Csepel Művekbe próbálni, itt készült ez a videó is.  Azt hiszem valamelyikük barátjának a vizsgamunkája volt. Mi pedig kaptunk az alkalmon. Bálint, Falvy, Viktor, Hegyi és Én :D néha változott a felállás, de nagyon jó emlékek ezek tulajdonképpen.  Sajnos sok koncert nem volt, de sok próba, ez mondjuk Bálint projektjeire jellemző volt akkor, de végül is sajnálom, hogy félreértések és személyi okok miatt is már nem vagyunk olyan viszonyban, ami további zenélést eredményez, minden esetre ez a klip örök emléket állit nekünk. 

Ez a zenekar főleg saját dalokat játszott, jó kis projekt volt. Én itt egy próbatermi cuccon játszom, az egész a próbateremben és a Csepel művek területén zajlott. Jöttek a csepeli Punkok is felvételre, azokra mindig számithattunk, a felvétel persze külön készült, aztán külön lett felvéve ezért sem stimmel a dob sem egy csomó helyen a láthatóakkal, hol jobbkezesen, hol balkezesen lett felvéve az anyag de a lényeg, hogy most itt van. 

A bejegyzés trackback címe:

https://janidobol.blog.hu/api/trackback/id/tr7618101460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása