A dobos a zenész legjobb barátja, és örök támasza! :)

Nosz Jani dobos blogja

Nem (feltétlenül) az ára határozza meg a jó hangot. Már tudom. Tudd meg te is!

2022. szeptember 24. - NoszJani

Az utolsó Pearl bemutató bejegyzés óta sajnos már nincs meg az a cucc, más magánéleti helyzet miatt megváltam tőle, de jó tapasztalat volt.  Aztán vettem egy Slingerland dobot, ami valószínüleg soha nem volt egy szett, de cserélbe mocskosul drágán vettem, és az egész sztori egy hatalmas csalódás számomra, de ezt hagyjuk is. 

9.jpg

Az a Slinerland egy szemmel is jól látható összegbe került mondjuk, részletre sikerült elhozni, de tényleg mocskosul drága hangszer volt, és hülye is voltam. Szóval amikor a Slinerland lekerült a színpadról akkor egy koprodukcióval bekerült ez a zöldeskékeszöld színű Ludwig Accent CS. Full nyír, 10 babás nagydobbal és hasonlóképpen 10 babás pergővel.  A Slingerland árának negyedéért? Harmadáért? És most jön a meglepetés.... A hangja egyáltalán nem rosszabb. 

1_2.jpg

Nincs annyi különbség a hangja között, mint az árak között, nem beszélve arról, hogy ez egy tammal több, igen egy 12-es tammal, és ez az első olyan hangszer a kezeim között, aminek a 12-es tamja nem szól valahogy sz@rabbul, mint a szett többi része. A Pearlnál is ez volt, hogy 12-est egyszerűen nem tudtam szép hangúra behangolni, de most ezt az "olcsó" Ludwigot igen.  Komoly meglepetés ez a cucc, de hát nem is szabad meglepődni, hiszen, ez egy full nyír szerkó. Tehát nem is tudom miben különbözik a sokszor ennyibe kerülő cuccoktól.  Gondolom más a rétegek száma, és másak a vasak rajta, vagy ilyesmi? Nem tudom, de amire nekem kell vagy inkább kellene, arra ez bőven, bőven tökéletes.

2_2.jpg

Ha hasonló jó ár-érték arányú cuccokat kerestek akkor keressétek fel a Dobkupec oldalát, ahol jó feltételekkel, remek cuccokat vehettek, korrekt eladótól, akár házhoz szállítva. www.dobkupec.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://janidobol.blog.hu/api/trackback/id/tr2417938986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása