A dobos a zenész legjobb barátja, és örök támasza! :)

Nosz Jani dobos blogja

Üdvözlet!

2021. június 13. - NoszJani

tamaesen3.jpgKöszöntök mindenkit új oldalamon, ahol bemutatkozom, mint dobos. Ez már egy régi projekt, sőt, ez a legrégebbi, talán a leginkább ehhez is van tehetségem és ebben értem el leginkább sikereket. Persze az ember hoz jó és rossz döntéseket, csinálja, nem csinálja, keresi, kutatja magát és igyekszik megvalósítani amit tud. Én is kalandoztam, de most újra sokkal komolyabban szeretném venni a zenélést, a dobolást, ezért csináltam ezt az oldalt is, mert szeretnék feltölteni videókat, hanganyagokat, megmutatni mit tudok és még mit nem.

Szeretnék jópofa (ha lehet nem dohányzó) igényes, jól zenélő, csapatjátékos zenésztársakra lelni, zenekarba lépni, próbálni és fellépni, koncertezni, és sok dinnyét enni, de ez most más tészta. Remélem sikerrel járok, és sok fellépésen, felvételen, hangzó anyagon és videón lesz lehetőségem szerepelni, fejlődni, muzsikálni, dobolni.  Az oldal még kicsit üres, de ahogy tudok felvételeket készíteni, jön a tartalom. Köszi, ha követed! 

Köszi, hogy megnézed az oldalam. Barátsággal: Jani 

A bejegyzés trackback címe:

https://janidobol.blog.hu/api/trackback/id/tr7116592906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása